Sušené mäso krmíme BARF

Sušené mäso

pre psa a mačku je stále populárnejšou voľbou medzi majiteľmi, ktorí sa snažia poskytnúť svojim maznáčikom kvalitnú stravu. Sušené mäso môže byť vyrobené z rôznych druhov mäsa, vrátane hovädzieho, hydinové, divinové, bravčového,  jahňacie alebo rybieho mäsa.

Nezabúdajme , že pes a mačka sú mäsožravce!

Tu sú niektoré z výhod sušeného mäsa:

Vysoký obsah bielkovín: Sušené mäso pre psov je bohaté na bielkoviny, čo je pre psa dôležité pre rast a udržanie zdravia. Bielkoviny sú tiež nevyhnutné pre správnu funkciu svalov a zaisťujú, aby pes mal dostatok energie pre svoje aktivity.

Jednoduchá stráviteľnosť: Sušené mäso pre psov je obvykle veľmi ľahko stráviteľné a má vysokú stráviteľnosť. To znamená, že pes môže využiť väčšinu živín v potrave, čo je pre jeho zdravie veľmi dôležité.

Obsahuje málo sacharidov: Sušené mäso pre psov je obvykle veľmi nízke na sacharidy, čo je pre psa výhodné, pretože psy sú prirodzení mäsožravce a majú menšiu potrebu sacharidov v ich strave.

Dlhá trvanlivosť: Sušené mäso pre psov je veľmi dlhotrvajúce, čo znamená, že sa ľahko skladuje a môže byť použité ako zdroj potravy v čase núdze.

Chutné a odmeňujúce: Sušené mäso pre psov môže byť pre psa veľmi chutné a môže byť použité ako odmena pri výcviku alebo tréningu.

 

Dôležitou súčasťou jedálnička sú aj vnútornosti. Dodávajú telu potrebné  minerály a ďalšie organické látky, ktoré sa jemným sušením zachovávajú.Viac info  blog Sušené vnútornosti

Je však dôležité si uvedomiť, že sušené mäso by nemalo byť jedinou potravou pre psa, ale skôr ako doplnok k jeho jedálničku. Je dôležité, aby pes dostával pestrú stravu, ktorá obsahuje aj ďalšie zdroje bielkovín, vitamínov a minerálov. Navyše, pri výbere sušeného mäsa pre psa, je dôležité dbať na kvalitu mäsa a skontrolovať, či neobsahuje žiadne pridané umelé prísady alebo konzervanty.