WAXOPACK voskové obaly na jedlo chleba, syry, ovocie, zelenina

Kód: 629.M 629.L 629.TRI Zvoľte variant
Novinka 3 + 1
Značka: Včelobal
€6,49 €8,49 €16,99 od €6,49 –15 % –11 % –8 % až –15 %
WAXOPACK TRIO SML Obalov
€6,49 €8,49 €16,99 od €6,49 –15 % –11 % –8 % až –15 % €5,49 €7,49 €15,49 od €5,49 €4,58 bez DPH €6,24 bez DPH €12,91 bez DPH od €4,58 bez DPH
Pripravené na odoslanie Pripravené na odoslanie Pripravené na odoslanie Zvoľte variant
Veľkosť
Zvolený variant nie je k dispozícii. Reset vybraných parametrov.
Môžeme doručiť do:
7.3.2024 7.3.2024 7.3.2024 Zvoľte variant
Možnosti doručenia
Akcia 3+1 zdarma

🌟 Špeciálna Akcia! 🌟

Ušetrite!

Nakupujte a využite akciu 3 kúpiš a  jeden produkt v košíku, máš od nás ako darček.

Táto akcia platí na sortiment príprodných obalov z včelieho vosku na potraviny a pečivo

Nezmeškajte príležitosť na úsporu – nakupujte teraz a užívajte si výhodné akcie! 💰✨

Štyri vložíš do košíka a jeden produkt z najnižšou sumou v košíku máš zdarma. 

Neváhaj akcia je časovo obmedzená!

 

Voskové obaly hravo zabalia desiatu alebo menší chlieb na jeden alebo viac dní strávených v prírode. Dokonale obalia vaše jedlo a udržia ho čerstvé.

Detailné informácie

Podrobný popis

WAXOPACK je revolučným spoločníkom pre milovníkov prírody a piknikov. Tieto voskové obaly nie len hravo zabalia vaše jedlo, ale aj udržia ho čerstvé počas vášho dobrodružstva. Nakrájané pečivo, syry, ovocie a zelenina zostanú chutné a svieže, čo znamená menej plytvania a viac spokojných chuťových zážitkov. Ideálne aj na desiatu dieťaťa. Bezpečné, ekologické a praktické - WAXOPACK je ekologická alternatíva k tradičným obalom, akými sú plastové obrúsky a škatuľky. Na porovnanie, Waxopack udrží vaše potraviny dlhšie čerstvé a chutné, čím sa zníži plytvanie potravinami a používanie plastov na jedno použitie. Vďaka prírodným materiálom je bezpečný pre vás aj životné prostredie a umožňuje vám zažiť udržateľnejší piknikový zážitok.

Zabal svoje potraviny ekologickým a nezávadným spôsobom, bez použitia plastu alebo škodlivých látok!

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: