WAXOPACK Voskové Vrecko na jedlo chleba,ovocie, zelenina

Kód: 632.M 632.M3 632.L 632.L2 Zvoľte variant
18,99 € 18,99 € 22,99 € 22,99 € od 18,99 € 15,83 € bez DPH 15,83 € bez DPH 19,16 € bez DPH 19,16 € bez DPH od 15,83 € bez DPH
Pripravené na odoslanie (>5 ks) Pripravené na odoslanie (>5 ks) Pripravené na odoslanie (>5 ks) Pripravené na odoslanie (>5 ks) Zvoľte variant
Veľkosť
Vzor
Zvolený variant nie je k dispozícii. Reset vybraných parametrov.
Môžeme doručiť do:
6.12.2024 6.12.2024 6.12.2024 6.12.2024 Zvoľte variant
Možnosti doručenia

☘️  Voskové vrecká sú skvelým spôsobom, ako udržať chlieb čerstvý aj po niekoľkých dňoch

☘️ Vďaka voskovej vrstve sa potraviny neosychajú a vydržia dlhšie čerstvé

☘️ Pôsobí atibakteriálne

☘️ Vosková vrstva má ideálnu hrúbku 

 ☘️ Waxosack nie je len obal je to životný štýl

Detailné informácie

Podrobný popis

Objavte praktický a ekologický spôsob, ako uchovávať potraviny s Waxosack!

Voskové vrecká Waxosack sú ideálne pre každodenné použitie na pečivo, zeleninu či syry. Vyrobené z prírodných materiálov, Waxosack nielenže udržuje vaše potraviny dlhšie čerstvé, ale je tiež šetrný k životnému prostrediu.

Štýlovosť Waxosacku je nezameniteľná, ideálny dizajnový kúsok pre vašu kuchyňu.

 

Hlavné výhody voskových vreciek Waxosack:

  • Predĺženie čerstvosti: Vosková vrstva pomáha udržať potraviny čerstvé oveľa dlhšie ako bežné plastové obaly.
  • Prírodné materiály: Vrecká sú vyrobené z bavlny, včelieho vosku, jojobového oleja a stromovej živice, čo zaručuje bezpečnosť a zdravotnú nezávadnosť.
  • Ekologické riešenie: Na rozdiel od jednorazových plastových obalov sú voskové vrecká opakovane použiteľné a kompostovateľné.
  • Jednoduchá údržba: Stačí ich umyť v studenej vode a sú pripravené na ďalšie použitie.
  • Všestranné použitie: Ideálne na pečivo, zeleninu, syry a iné potraviny, ktoré potrebujete uchovať čerstvé.
  • Dizajnový kúsok: S krásnym zeleným dizajnom s bylinkami a kvetmi sa Waxosack stane štýlovým doplnkom vašej kuchyne.
  • Šetrí peniaze: Investíciou do voskových vreciek šetríte na jednorazových plastových obaloch, čo je výhodné pre vašu peňaženku i prírodu.

Prečo si vybrať Waxosack:

Waxosack vrecká kombinujú praktickosť, estetiku a udržateľnosť v jednom produkte. Sú ideálnym riešením pre každého, kto chce znížiť svoju ekologickú stopu a zároveň udržať potraviny čerstvé a chutné.

Jednoduché použitie:

Stačí vložiť potraviny do vrecka, zložiť horný okraj a jemne zatlačiť, aby sa vosková vrstva aktivovala a zabezpečila tesné uzavretie. Vaše potraviny budú chránené a pripravené na uskladnenie.

Doprajte si kvalitu:

Voskové vrecká Waxosack sú vyrobené s dôrazom na kvalitu a trvácnosť. Vydržia vám dlho a zaručia, že vaše potraviny budú vždy v najlepšom stave.

Za svojimi produktami si stojíme:

Ak by ste neboli spokojní, môžete nám bez obáv produkt vrátiť. Skúste Waxosack a presvedčte sa sami, aké výhody prináša tento prírodný a praktický pomocník do vašej domácnosti!

Starostlivosť o WAXOSACK 

  • Starostlivosť spočíva vo vysypaní omrviniek po použití.
  • V prípade potreby je možné vak opláchnuť vlažnou vodou spolu s eko saponátom. Vrecko odporúčame voľne osušiť.

 

 Použitie v letných dňoch alebo s veľmi čerstvým pečivom či chlebom (v daný deň upečeným):

  • Prvý deň čerstvé pečivo vo vrecku úplne nezatvárame, necháme ho jemne pootvorené.
  • Na ďalší deň vrecko uzatvoríme, aby sa pečivo uchovalo čo najdlhšie čerstvé.

 

 

 

Dôležité upozornenie:

Ak zbadáte prvý náznak plesne, okamžite prestaňte Waxosack používať a dôkladne ho sterilizujte. Pleseň môže byť silná a zotrvať na obale v neviditeľnom množstve, čo by mohlo poškodiť ďalšie potraviny.

 

 

Návod, ako zatočiť s plesňou na Waxosack: 

Plesnivá potravina vo Včelobale?

 

Nebudete prví ani poslední, čo zabudli, zapatrošili WAXOSACK s potravinou. Prešlo niekoľko piatkov, či pár dní a hľa, potravina je plesnivá. Občas sa stane podobné aj u nás doma.

Prečo potravina splesnivie vo WAXOSACK? Dôvodov môže byť niekoľko. Plesne sa radi šíria vo vlhkom a teplom prostredí. Napríklad pečivo, ktoré nie je suché musí teda obsahovať vodu a taktiež baktérie, ktoré ostali z kvasenia. V tejto kombinácii, uzavreté vo vrecku na istú dobu je pomalá tvorba plesne priam vyžiadaná.

 Pleseň sa celkom určite z potraviny voľným okom neviditeľnými spórami rozšíri všade vôkol. V prípade, že potravina vo voskovom obrúsku naozaj „rozkvitla“ všade, odporúčame WAXOSACK posunúť červíkom v komposte. Ak ste si pleseň všimli včas, je možná záchranná akcia. Teda sterilizácia.
 
 
 Nám sa overili 2 účinné spôsoby na dezinfekciu včelobalu
 
 
 1. Dezinfekcia kvasným octom
 

Obal je najprv umyjeme vo vlažnej vode od drobných nečistôt. Kvasný ocot, ideálne 8% nalejeme do taniera, kde položíme voskový obrúsok na dobu 3 min z každej strany. V prípade WAXOSACK 2 dcl octu najprv nalejeme do voskového vrecka, vak zavrieme a potrasieme, následne octom umyjeme aj vonkajšiu časť. Nakoniec obal opláchneme vlažnou vodou a necháme vyschnúť, intenzívny pach octu sa vyvetrá behom 24h.

 
2. Dezinfekcia vysokou teplotou v rúre
 

Postup: WAXOSACK je potrebné umyť vo vlažnej vode s ekologickým prostriedkom na riad. Necháme ho potom voľne uschnúť. Otvoríme vrecko a z papiera na pečenie vystrihneme takú veľkosť, aby sa zmestil dovnútra WAXOSACKu. Taktiež na plech na pečenie položíme papier na pečenie a rúru predhrejeme na 160 °C. Keď je rúra vyhriata, WAXOSACK položíme na papier a spolu s plechom vložíme do rúry na maximálne 30 sekúnd. Tento čas postačuje na zničenie potenciálnych plesní na WAXOSACKu.

Pri vyberaní vaku z rúry je nutné konať rýchlo. Vak je potrebné okamžite otvoriť, ideálne pinzetami, aby ste si nezavoskovali prsty!

 
 

Malý WAXOPACK (M) vak-

Ak obľubujete menší chlieb alebo zopár kusov pečiva

Rozmery- 27x33cm a zmestí sa doň cca 700g chlebík alebo 7 ks žemličiek

Veľký WAXOPACK (L) vak -

V prípade že nakupujete veľký chlieb alebo väčšie množstvo pečiva

Rozmery- 42x34cm a zmestí sa doň až 1500 gramový chlieb alebo cca 15 rožkov.

 

 

5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevypĺňajte toto pole:
5
JV Avatar autora | 15.8.2024
Tovar v primeranej kvalite, cena ok.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: